Burn-out

Een burn-out kan je belemmeren in je functioneren. Er kunnen naast psychische klachten ook lichamelijke klachten ontstaan. Deze klachten kunnen toenemen, met als gevolg dat ze je enorm gaan belemmeren in je dagelijkse leven en functioneren. Je kunt letterlijk en figuurlijk stil vallen. Zowel in je hoofd als in je lijf.

Toch zijn er nog een hoop dingen die je wel kunt doen. Wat…hangt sterk af van de oorzaak van jouw burn-out. Hier zul je dus samen met iemand naar kunnen gaan kijken. Juist de dingen waarvan jij denkt dat ze je energie geven, kunnen er voor zorgen dat jij jouw burn-out in stand houd. Het doorbreken van deze oude patronen en goed te luisteren naar je lichaam en de signalen die deze afgeeft kan je helpen. Helpen om klachten voor te zijn en helpen om klachten te verminderen. Als je de onderliggende oorzaak van een burn-out aanpakt kun je weer ruimte maken om te genieten.

Haptotherapie kan jou hierbij ondersteunen. Neem voor meer informatie contact op.

handen haptotherapie water en vuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *