Workshop ArboPositief terugblik

cropped-EUS_trainingbegeleiding_logoPMS.png

Op 18 mei jongstleden heeft EUS Haptotherapie, Training en Begeleiding en presentatie gegeven voor ArboPositief te Zwolle. Een leuke groep enthousiaste mensen. Ik heb veel nieuwe inspiratie opgedaan voor het doorontwikkelen van workshops voor werkzoekenden. Leuke reacties gekregen en verwondering op meerdere gezichten gezien.

Voor veel van de deelnemers was het een eerste kennismaking met Haptonomie. Sommigen gaven aan het prettig te vinden om de presentatie nogmaals terug te lezen. Dit is mogelijk door op onderstaande link te klikken.

Kennismaking Haptonomie ArboPositief

Voor meer informatie over Haptonomie of Haptotherapie kun je altijd contact opnemen met EUS.

info@eustrainingenbegeleiding.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *