Coaching

Coaching op haptonomische basis

De haptonomische benadering binnen coaching levert een wezenlijke bijdrage aan de menselijke benadering en is gericht op het leren begrijpen van jouw gevoelens. Het psychotactiele, affectieve-bevestigende contact staat hierbij centraal. Coaching op haptonomische basis helpt je inzicht te krijgen in jouw eigen gevoelens. De balans terug te vinden. Je eigen grenzen sneller aan te geven of een andere vorm van problematiek te behandelen die voor jou van toepassing is. Je krijgt meer inzicht in de wijze waarop jij in het leven staat.

Coaching enneagrammen

Bij coaching met enneagrammen worden verschillende methodieken ingezet. Deze zetten we in om gezamenlijk te kijken hoe we verandering kunnen aanbrengen. De coachvraag zal centraal staan en andere zaken die hierbij naar voren komen zullen niet onderbelicht blijven. Mensen die erg visueel ingesteld zijn hebben vaak baat bij duidelijke beeldplaatjes die hun inzicht kunnen vergroten. Daarmee zie je dat je leersnelheid zal toenemen en je beter in staat bent jezelf te ontwikkelen.

Basis Coaching

De meest bekende vorm van coaching. Hierbij zullen de reguliere coachingsgesprekken de basis vormen voor de coaching. Hierbij natuurlijk uitgaande van een gedegen coachplan en doel waaraan we gezamenlijk zullen gaan werken.