Eugène van der Ploeg

2014-03-04 14.48.57

Haptonoom en trainer bij EUS Training en Begeleiding.

Eugène heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de hulpverlening in het begeleiden van mensen die vastlopen in hun eigen ontwikkeling. Zijn motto is:

Het mooiste wat je kunt worden……ben je zelf!!

Eugène over zichzelf:

Als trainer, coach en begeleider help ik anderen om een balans te vinden tussen hun gevoelens, gedachten en gedragingen. Ik houd ervan om samen te werken. Ik geniet van ontdekken, verwondering, leren, verbinden en ervaren. Met veel aandacht voor jouw gevoel(ens) en warmte voor jou als persoon. Dit in combinatie met mijn analytisch vermogen maakt dat ik mensen inspireer om op zoek te gaan naar zichzelf, hun gevoelens te leren herkennen om van daaruit verder te komen in het leven.

Ik werk vanuit een haptonomische visie en zal daarnaast verschillende andere methodes inzetten om te komen tot het gezamenlijke doel.

EUS_training&begeleiding_logoPMS